Lütfen Bekleyiniz ...

Ara
Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoya Verilir.

Sulu yangın söndürme sistemleri

 Islak Borulu Sprinkler Sistemi: Bu tarz sistemlerde boruların içerisinde boruları basınçlandırmak için su basıncı kullanılır.. Boruların uç kısımlarında sprinkler bulunmaktadır. Sprinkler sayesinde boruların çıkış noktaları kapatılır. Ortamda ısının yükselmesi ile sprinklerin içindeki su hattını kapatan ve içinde cıva bulunan cam tüp patlar ve hat açılarak ortama su basılır. Yangına otomatik müdahale sağlanır ve yangın söndürülmüş olur.

 

Kuru Borulu Sprinkler Sistemi: Bu tarz yangın söndürme sistemlerinde kuru alarm yangın vanasının üstü hava (yada diğer iner gazlar) ile basınçlandırılır. Bu sayede kuru alarm vanasının kapalı kalır.  Kuru alarm vanasının alt kısmında sabit basınçlı su bulunur. Vananın altındaki basınç ve üstündeki basınçdan daha azdır.Bu sayede vananın kapalı kalmasını sağlanır. Ortamda ısının yükselmesi ile sprinkler çalışır borudaki hava tahliye olur ve basınç düşer. Vananın üst kısmındaki basınç düşeceğindenvana açılır ve pompalar suyusuyu borulara basar. Bu sayede sistem otomatik olarak yangını söndürmüş olur. Sistemler hakkında detaylı bilgi için www.emasistem.com adresini ziyaret edebilir ve keşif talebinde bulunabilirsiniz.

 

Deluge Vanalı Söndürme Sistemi: Deluge vanalı sistemlerde kullanılan sprinklerin ucu açıkttır ve nozzle şeklindedir ve borular boştur. Normalde kapalı konumda olan Deluge vanalar suyun hatta verilmesini engeller. vanaları harici olarak kurulan algılama sistemi aktifeder. panelden gelen sinyallevanaaçılır. Bu sistemler hızlı yayılma ihtimali olan yangınlara hemen müdahale edilebilmesi için tasarlanmıştır. Sistemler hakkında detaylı bilgi için www.emasistem.com adresini ziyaret edebilir ve keşif talebinde bulunabilirsiniz.

WhatsApp
Kampanya